***       Водещите вечерни новини       на 20 март 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 20 март 
Коментари Харесай

Водещите новини! Заповедта за арест на Путин е доживотна, Русия с ответна реакция. „Окървавиха“ Альошата в Бургас


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 20 март   

 

„ Няма период на отминалост за военни закононарушения ", съобщи пред радио Би Би Си основният прокурор на МНС Карим Хан. 

Хан добави, че това е бил един от правилата на трибунала за военни закононарушения в Нюрнберг след края на Втората международна война.

***

И странната ответна реакция… ще съдят съдиите

Следственият комитет на Русия (СКР) образува наказателно дело против съдиите от Международния арбитражен съд в Хага, издали заповед за ареста на съветския президент Владимир Путин.

***

Въпреки че организацията по визитата на съветския държавен глава в Мариупол е била изпипана до последния подробност, с цел да се избегнат нежелани произшествия, до такива въпреки всичко се стигна.

Докато разговаряше с подбрана група поданици на града, които го приветстваха пред камерите на съветската национална телевизия, незнайна жена стартира да крещи срещу режима в Кремъл.

„ Всичко е неистина! Всичко е шоу! “, гласяха виковете ѝ.

***

„ Военните министри на Европейския съюз през днешния ден утвърдиха изпращането на един милион артилерийски снаряда за Украйна ", съобщи Скайнюз.

***

Залят е още веднъж от незнайни лица барелефът в основата на паметника, на който са изобразени бойци от Съветската войска в Бургас.

По средата е изписана и буквата Z, която съветската войска употребява във войната против Украйна като собствен характерен знак.

***

„ За да живеем естествен европейски живот, заплатите на всички места би трябвало да се качат. Не единствено в няколко компании “. Това съобщи пред публицисти в Казанлък Асен Василев.

Кандидатът за народен представител акцентира, че междинната заплата би трябвало да пораства, с цел да не бягат младите към огромния град или чужбина. „ Начинът да произвеждаш доста е да имаш положителни машини в приятна среда, в която искаш да работиш.

***

Данните обаче опровергават изказванията и операциите, стига човек да има желанието да гледа в тях, а не в напомпаните с страсти пропаганди. 

Оказва се, че 25% от стоките в Хърватска в действителност са поевтинели. Точно така… освен не са поскъпнали, само че и са поевтинели. Едва 10% от стоките там са поскъпнали, а над 60% са останали непроменени.

***

Приоритет за нас е промяната на прокуратурата, тъй като тя е извънредно значима, с цел да се стигне до справедливостта.

***

***

Ученичка от 12 клас е разследвана за развратни дейности в Пловдив. Тя се е предложила за 200 лв. на час, научи „ Телеграф “.

От прокуратурата под тепетата потвърдиха, че все още е притеглен като обвинен 32-годишен мъж, който e главен обвинен за сводничество.  Според данните от следствието, девойката се е пласирала на платежоспособни господа, жадни за свежа плът.

***

„ Заради нападателните пациенти доста медици отхвърлят да работят в незабавното и не мога да направя естествен график за другия месец ", изясни още тя.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР